Op zoek naar een ervaren installateur voor uw verwarming?

Aservis is een erkend en geregistreerd installatiebedrijf in Lint. Na ontvangst van uw offerte-aanvraag nemen we contact met u op. 

Verwarming & CV-Ketels

Aservis CV-Ketels, het gevoel van warm wonen

Scroll

Onderhoud centrale verwarming en verwarmingsketel: ATAG SelectDealer 

Uw CV-ketel (laten) onderhouden is verplicht. Centrale stooktoestellen op gas ( aardgas, butaan en propaan) moeten tweejaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. Aservis is een gediplomeerd installatiebedrijf (technicus G1). Wij onderhouden alle centrale stooktoestellen op gas met een wettelijk reinigings- en verbrandingsattest. Alle inwoners van Lint, Duffel, Boechout, Hove, Kontich, Mortsel, Lier en Edegem kunnen bij ons terecht.

Installatie warmtepompen en zonneboilers

Een warmtepomp maakt gebruik van de energie uit de bodem, het water of de lucht. Met een warmtewisselaar wordt deze energie omgezet in warmte waarmee uw woning en water worden verwarmd.

  • Warmtepompen halen het maximum uit de lucht, al dan niet gecombineerd met gas (download brochure)

Een zonneboilerinstallatie bestaat uit een opslagvat en enkele zonnecollectoren op het dak die de energie van de zon omzetten in warmte. Die warmte wordt opgeslagen in het opslagvat en gebruikt om er je water voor bad, douche of keuken mee op te warmen.

  • Zonneboilers halen het maximum uit de zon en het licht (download brochure)

Radiatoren

Aservis geeft advies over uw meeste geschikte verwarmingsoplossing. In een radiator stroomt warm water door buizen of panelen. De warme buizen of panelen verwarmen de omringende lucht. Ontdek hier wat Aservis voor u kan betekenen (paneel of kolomradiatoren, badkamerradiatoren, plintradiatoren, verticale en horizontale designradiatoren, ….)  

Convectoren

Een convector maakt ook gebruik van warm water, maar produceert voornamelijk convectiewarmte. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. De installateurs van Aservis berekenen uw voordeel!

Vloerverwarming

Vloerverwarming verwarmt uw woning op een energiezuinige manier en combineert een aangenaam omgevingsklimaat met een esthetisch voordeel: de installatie is niet zichtbaar. Eventueel te combineren met een kostenbesparende warmtepomp: duurzaam en zeer betrouwbaar.

Kom in contact

Nieuwsgierig naar wat
wij voor uw project
kunnen betekenen?