Ontvang een aanbod op maat

Op zoek naar meer airco voor minder geld? Voor elke situatie adviseert Aservis, in samenwerking met J.J. De Prins in Hove, over het juiste aircosysteem. Stuur uw aanvraag door en we nemen snel contact met u op. Zo weet u zeker dat u een goede keuze heeft gemaakt.  

Aircosystemen

Oplossingen voor klimaatregeling

Scroll

Aservis airco-installaties

Onze aircosystemen  zijn eenvoudig te plaatsen en ideaal om bv. oude elektrische systemen te vervangen. Onze verschillende, flexibele units passen in elk interieur en hun energierendementscores van A+++ voldoen aan alle vereisten voor passiefwoningen.

Splitsysteem of multisplitsysteem

Een passende buitenunit die aansluit bij uw behoeften is belangrijk. Een split is een aircosysteem met 1 buitenunit en 1 binnenunit, ideaal om één ruimte te koelen, of eventueel te verwarmen. Multi-units kunnen tot vijf binnenunits in verschillende ruimtes met elkaar verbinden. Beide systemen zijn stil en onopvallend. Wij vertellen wat u precies nodig heeft!
 

Comfortabele en intelligente airco

Verse lucht in de ruimte laten rondstromen, maakt uw woonomgeving comfortabel. Aservis gaat nog een stap verder zodat u zelfs geen luchtverplaatsing op uw huid voelt. Dit gebeurt met aircosystemen die automatisch op de besparingsmodus overschakelen als u de ruimte verlaat. Wanneer u terugkeert, gaat het systeem terug naar de oorspronkelijke instelling: de lucht wordt van u weggeblazen en u voelt geen koude tocht.

Niet thuis? Met de online regelaar is dat geen probleem. U kunt alles vanaf uw smartphone instellen (kamertemperatuur, debiet en bedrijfsmodus) waar u ook bent. Bovendien kunt u het energieverbruik opvolgen.