Ontvang een aanbod op maat

Aservis is specialist in elektrische installaties en werkt samen met elektrospecialist J.J. De Prins in Hove. Stuur ons uw aanvraag en wij nemen snel met u contact op voor de details.

Elektriciteit

Plaatsen van elektrische installaties

Scroll

Video- en parlofooninstallaties voor woningen als appartementen

Parlofoons of deurtelefoon worden nog altijd veel geplaatst. Met een parlofoon kunt u niet alleen spreken met de aanbellende bezoeker, u kunt ook vanop afstand uw deur of poort bedienen. De installatie is eenvoudig met een of meerdere buitenposten en binnentoestellen.
Bij een videofoon kunt u niet alleen spreken met de persoon die aanbelt, de persoon wordt meteen ook zichtbaar, 
wat de persoonlijke veiligheid verhoogt. Er is keuze tussen zwart-wit en kleursystemen, waarop we verschillende camera’s aansluiten  op één binnenpost (voordeur, garagepoort, …)

Domotica en energiebeheer

Met deze elektrische installatie kunt u zelf uw  energie beheren zodat u zelf thuis energie bespaart. Het display geeft aan hoeveel energie de woning verbruikt, waardoor u zuiniger met energie omspringt. Dit systeem bedient u eenvoudig via een touchscreen of smartphone, maar evengoed via klassieke schakelaar de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken.

Binnen- en buitenverlichting

Of u het nu voor uw woning, kantoor, terras, tuin of oprit is. We verzorgen uw binnen- en buitenverlichting van a tot z: vanaf een lichtstudie, over het ontwerp van de plannen tot de volledige installatie en afwerking. U wilt het warm, gezellig, helder of zakelijk? Geen probleem, we werken samen met gereputeerde merken en zorgen voor een uitstekende prijs-kwaliteit. Voor elke situatie garanderen we het gepaste licht.

Plaatsing van datanetwerken voor tv, telefoon en pc

We leven in snelle tijden. Netwerken functioneren steeds sneller terwijl de databestanden alsmaar groter worden. Aservis plaatst higthech datanetwerken, inclusief de bekabeling en het afmonteren van de koper en glasvezelkabels in de patchkasten. Waar mogelijk zullen wij u helpen de juiste beslissingen te nemen voor een optimale investering in een veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerkinfrastructuur. Dit in zowel koper als glasvezel.