Ontvang een offerte op maat

Op zoek naar een compleet nieuwe badkamer plaatsen of een bestaande badkamer renoveren? Een acute herstelling? Aservis is snel ter plaatse voor een bezoekje en werkt hiervoor samen met Ann De Maeyer van RSCO Concept. Maak hier een aanvraag en wij zorgen voor een offerte.

Sanitair & Badkamerrenovaties

Een nagelnieuwe badkamer of renovatie

Scroll

Stijlvol sanitair aangepast aan uw budget

Voor de installatie en afwerking van nieuwe badkamers werkt Aservis met gerenommeerde merken die aan alle eisen op het gebied van vormgeving en functionaliteit voldoen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor het laten plaatsen van uw badkamer. Meer weten of onze prijs overeenstemt met uw budget, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Herstellingen en vervangingen in badkamers

Heeft u een snelle herstelling of vervanging nodig? Worstelt u met een lek? Riolering ontstoppen of een badkamerkraan vervangen? Aservis is uw redder in nood uit de buurt en maakt indien gewenst werk van een ruimere renovatie.

Regenwaterrecuperatie en watertoevoersystemen

Regenwaterrecuperatie heeft heel veel voordelen, zowel voor uw portemonnee als voor onze planeet. Andere voordelen van een regenwaterrecuperatiesysteem zijn dat het bescherming biedt tegen overstromingen en dat regenwater van nature zacht water is.
Wat u precies nodig heeft om regenwater te recupereren, vertelt de adviseur van Aservis met veel plezier. Hij geeft ook uitleg over de wettelijke regels voor nieuwbouw en renovatie.