Ontvang een aanbod op maat

Omdat bouwprojecten steeds beter geïsoleerd en luchtdicht afgewerkt worden, is ventileren een must. Aservis is specialist in ventilatiesystemen en werkt samen met een expert uit de buurt. Vraag hier uw offerte aan. Na ontvangst nemen we contact met u op. 

Ventilatie

100 % gezonde binnenlucht

Scroll

Ventilatiesysteem C+

Dit is een volautomatisch ventilatiesysteem waarbij de toevoer van verse lucht op een gecontroleerde manier gebeurt via raamverluchtingen. De afvoer van vervuilde binnenlucht uit de natte ruimtes verloopt mechanisch. De afvoerunit is uitgerust met sensoren die continu het CO2- of vocht- en/of VOC-niveau in de binnenlucht meten per aangesloten ruimte. Perfect afgestemd op het leefpatroon en de behoeften van de bewoners.

Ventilatiesysteem D+

Dit is een balansventilatie-unit met ingebouwde CO2-, VOC- en vochtsensoren die écht ventileert volgens uw behoeften en leefpatroon. En dat tegen het laagst mogelijke verbruik en met een zo hoog mogelijke warmteterugwinning. Met een app kunt u de binnenluchtkwaliteit monitoren, het ventilatieniveau programmeren en verwittigd worden wanneer filters aan vervanging of nazicht toe zijn.

Ventilatiesysteem E+

Ook dit is een uiterst energiezuinige ventilatiesysteem waarbij de toevoer van verse lucht gegarandeerd is via raamverluchtingen. Vervuilde binnenlucht wordt vraaggestuurd afgevoerd. Net als bij het C+-ventilatiesysteem wordt de binnenluchtkwaliteit continu en per ruimte in huis gemonitord door ingebouwde CO2-, vocht- en VOC-sensoren. Met dat verschil dat uit de afgevoerde ventilatielucht de warmte gerecupereerd wordt voor sanitair warm water en lage temperatuurverwarming.