Ontvang een aanbod op maat

Voor de deskundige installatie van uw zonnepanelen of fotovoltaïsche panelen werkt Aservis samen met Photovolta in Lint. Stuur uw aanvraag door en we nemen snel contact met u op.

Zonnepanelen

Bereken uw financieel voordeel

Scroll

Zonnepanelen: verzekerd van een zonnige toekomst!

Bent u van plan om zonnepanelen of fotovoltaïsche panelen te installeren op uw woning, kantoor of in uw garage, schuur of tuin? Aservis is de partner bij uitstek voor kleine en grote zonnepaneelinstallaties bij particulieren en bedrijven. Voor een optimale keuze, begeleiding en plaatsing werkt Aservis samen met het gespecialiseerde bedrijf Photovolta. Zo garanderen we dat uw installatie het hoogste rendement opbrengt.

Als de zon records breekt: fotovoltaïsche zonnepanelen

Fotovoltaïsche zonnepanelen zetten het zonlicht om tot elektriciteit dankzij de zonnecellen. De omvormer zet de gelijkstroom om in wisselstroom en maakt bijgevolg de aansluiting aan het elektrisch distributienet mogelijk. Het rendement van een zonnepaneel is afhankelijk van het zonlicht dat echt wordt omgezet in elektrische energie. Aservis adviseert, installeert en informeert over de regels en types elektriciteitsmeters.

Bereken uw financieel voordeel van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen blijft een populaire manier om duurzame energie te produceren. Aservis biedt een totaalconcept waarbij we u helpen bij de aanschaf, de plaatsing en het onderhoud. We berekenen vrijblijvend de financiële voordelen in uw specifieke situatie en informeren over de beste en meest milieuvriendelijke oplossing.

Van aanschaf tot plaatsing en onderhoud

Alleen met een correcte plaatsing verzekert u zich van een optimale werking en rendement van uw zonne-energie systeem. Naast hoogefficiënte zonnepanelen kunt u bij ons ook terecht voor zonne-energie omvormers, professionele bevestigingstechnieken  en montagesystemen en componenten voor de configuratie van fotovoltaïsche zonne-systemen.

Onze troeven

  • Advies over zonnepanelen en fotovoltaïsche panelen
  • Plaatsing
  • Sterke naleveringsservice
  • Onderhoud