Over dit project

Van Lint tot Lier, van Boechout tot Edegem. Bij Aservis zijn we elke dag bezig om mooie installaties voor onze klanten te verwezenlijken.

Complete CV-Ketel installatie

• Gemeente Lint • België

Scroll
“ Vlot bereikbaar, snelle en scherpe offerte en installatie. Andrew speelt goed in op wat we willen. ”

Raamcontract gemeente Lint voor centrale verwarming en sanitair

 • Onderhoud Lintse gemeentegebouwen

  Sinds begin 2018 onderhoudt Aservis het patrimonium van de gemeente Lint op het gebied van centrale verwarming en loodgieterij. Dit houdt in dat Aservis nauwgezet toekijkt op de staat van de centrale verwarming van scholen, het gemeentehuis, de sporthallen, politiebureau, jeugdlokalen en dansschool. Als Lintse middenstander is Andrew Jervis uiteraard zeer vereerd met deze opdracht.

  CV-onderhoud

  Dit houdt in dat Aservis alle Lintse overheidsgebouwen voor zijn rekening neemt. De centrale verwarming wordt er onderhouden en dringende interventies en herstellingen worden snel uitgevoerd. Cv-ketels die stuk zijn, vervangt Aservis door nieuwe. Want zelfs een goed onderhouden ketel is na jaren trouwe dienst aan vervanging toe.

 • 7/7 bliksemsnel ter plaatse

  Met dit onderhoudscontract zorgt Aservis 7/7 voor een snelle opvolging zodat de centrale verwarming en cv-ketels langer meegaan en energiezuinig blijven werken. Ook voor kleine herstellingen, vervangingen of lekken is Aservis snel ter plaatse.

  Aservis kan elke opdracht aan

  Aservis is uw specialist in centrale verwarming, airco, ventilatie, sanitair en elektriciteit. Het bedrijf heeft de vakkennis, de ervaring en de marktkennis in huis voor een onberispelijke service. Op zoek naar meer comfort voor minder geld? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte!

Kom in contact

Nieuwsgierig naar wat
wij voor uw project
kunnen betekenen?